maandag, oktober 14

Vlucht begeleider

Vluchtbegeleider

Stel u gaat op vakantie, bij familie en/of vrienden op bezoek en u landt op en vertrekt vanaf de luchthaven Lissabon, dan bestaat de mogelijkheid een dier mee te nemen. Stichting Dierenhulp Mirbessa zorgt dat de hond op het betreffende vliegveld is, het dier wordt ingecheckt en het paspoort met bijbehorende papieren aan u worden overhandigd.

Dieren boven de 5 kilo gaan altijd in, door vliegmaatschappijen erkende kennels, in het ruim. Is een dier lichter dan 5 kilo dan kan deze eventueel mee als ‘handbagage’ in hiervoor bestemde tassen/boxen. Aangekomen op het vliegveld van bestemming, dit kan zijn Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Eelde, Brussel, Münster of Düsseldorf, worden de kennels door een werknemer van de luchthaven aan u overhandigd. In de aankomsthal wordt u opgewacht en verwelkomt door een medewerker van Stichting Dierenhulp Mirbessa.

De kennels en/of tassen/boxen worden door de medewerkers meegenomen. Uiteraard zijn de kosten voor het overvliegen van de dieren voor rekening van Stichting Dierenhulp Mirbessa. Per persoon kunnen één of twee dieren in kennels en één als handbagage worden meegenomen (Dit is afhankelijk van de vliegmaatschappij).

Wilt u zich inzetten als vlucht begeleider vult u dan dit formulier in!

[ninja_form id=1]