maandag, oktober 14

Opvanggezin

Opvanggezin
Wilt u een hond helpen, maar geen hond adopteren, dan is tijdelijke opvang misschien wat voor u. Uiteraard houden wij daarbij rekening met uw  wensen: wilt u een grote of een kleine hond opvangen, misschien een oudere hond of liever een pup.

Welke hond past in uw situatie
Heeft u kinderen, honden of andere dieren? Bent u veel thuis of zal de hond dagelijks wat uurtjes alleen moeten kunnen blijven en heeft u ruimte? Het opvanggezin heeft de belangrijke taak om de opvanghond te socialiseren. Sommigen zullen extra aandacht nodig hebben op het gebied van:

zindelijkheid;

* omgaan met andere honden

* leren leven in een huis

En alle honden hebben veel liefde en aandacht nodig. Natuurlijk staat u er niet alleen voor en zullen wij u altijd helpen. De opvangperiode kan variëren van een paar dagen tot een paar maanden, afhankelijk van hoe snel een definitief adoptiegezin is gevonden.

Alle honden worden in het buitenland gevaccineerd en gechipt. Honden, ouder dan 8 maanden, ondergaan een uitgebreide bloedtest.

Kortom lijkt u het leuk om een hondje te helpen… heeft u voldoende tijd en liefde als opvanggezin, of zou u als vrijwilliger ons team willen versterken kunt u dit formulier invullen!

[ninja_form id=1]