maandag, oktober 14

No chains

 

Bianca en Mirbessa hebben een nieuw project opgestart, namelijk het ‘NO CHAINS’ project. Dit project heeft tot doel om alle honden die op het terrein van Bianca wonen en leven, van de ketting te kunnen halen. Als een hond altijd aan de ketting zit, kan het voorkomen dat hij/zij uiteindelijk moeilijk te plaatsen is. Daarom proberen we door grotere kennels te maken de honden een prettiger leven te bieden, want iedere hond heeft toch recht op een stukje vrijheid in plaats van altijd aan een ketting van 3 meter te moeten leven.

Daarom is er gestart met het maken van aparte ruimtes, waarin de honden in roedels rustig samen kunnen zijn en niet meer aan de ketting hoeven. Het bouwen van deze nieuwe ruimtes kost geld. In bijgaande brochure kunt u lezen wat er allemaal nodig is om dit project te kunnen uitvoeren. Het allerbelangrijkste zijn donaties om te kunnen starten met de bouw.

Wilt u mee helpen om weer een aantal honden van de ketting te halen en een beter leven te geven? Dan kunt u doneren op Rabobank rekeningnummer 14.78.83.113, Stichting Dierenhulp Mirbessa onder vermelding van NO CHAINS.

De folder kan je hier downloaden