maandag, oktober 14

Monika’s wish

Woensdagmiddag 7 april werd ik gebeld door Yoran, de vriend van Monika, met het zeer trieste en erge nieuws wat er de dag tevoren met Monika was gebeurd. Monika in de bloei van haar leven, is er niet meer. Het is ongelofelijk en voor iedereen onbegrijpelijk en niet te bevatten.

Monika had het regelmatig met mij over Sesimbra. Ze wilde daar graag een keer naar toe, om te zien hoe de mensen op het terrein, met minimale middelen, de honden proberen te verzorgen. Het weekend van 13 – 15 November 2009 zijn we dan ook samen een weekend in Portugal geweest. Ze genoot daar erg van, zodat ze het ook kon delen met andere mensen. Het was dan ook heel leuk om daar samen met haar te zijn.

Monika heeft op de rouwkaart aangegeven dat ze graag heeft dat mensen geen dure bloemen geven, maar daarvoor in de plaats een bijdrage aan Stichting Dierenhulp Mirbessa.

Op 17 Juli organiseren we een reunie voor de geadopteerde honden uit Portugal. Op deze dag zullen er ook een aantal mensen van Vereniging Bianca uit Sesimbra aanwezig zijn. Het bedrag wat binnenkomt voor Monika zal op 17 Juli overhandigd worden aan Vereniging Bianca.

Lieve Monika, rust zacht. 

De honden uit Sesimbra en wij zijn je zeer dankbaar voor alle liefde die je hen hebt gegeven en die je aan hen achterlaat.

Thea Klomp

Het bedrag dat voor Monika is gestort is 585,50 euro.

Update 2 December 2010

Zoals bekend werd gemaakt tijdens de open dag van Mirbessa, is er een groot bedrag gedoneerd om een belangrijke wens van Monika te bewerkstelligen. Monika wilde graag dat de puppies op het terrein van Bianca een goed onderkomen krijgen. Inmiddels is de bouw gestart.